Talotuotanto

Talotuotantomme takaa lopputuloksen

Panostamme talotuotannossa nykyaikaiseen- moderniin, sekä aikaa kestävään arkkitehtuuriin ja korkeaan laatuun – käyttäjäystävällisyydestä tinkimättä.

Ei ole yhdentekevää mihin, tai millaisia uudisrakennuksia tehdään! Siksi kohteiden sijainnin merkitys talotuotannollemme onkin ensiarvoisen tärkeää.

Asuntoketju Talotuotanto Oy

Asuntoketju Talotuotanto Oy koostuu kiinteistöalan ammattilaisista. Asuntoketju Oy:n ja Rakennustoimisto Laaksonen Oy:n (sittemmin Skandinavia Kodit Oy) yhteinen matka alkoi jo vuonna 2012. Vuonna 2019 päätimme yhdistää voimavaramme ja tuoda markkinoille Asuntoketju Talotuotanto Oy:n – yrityksemme on uusi, mutta aikaisemmat referenssimme ja rehellinen ote rakentamiseen ja talotuotantoomme luovat kestävän pohjan myös tulevaisuuteen.

Asuntoketju Oy on AAA- PLATINUM luottoluokiteltu yritys (AAA-luottoluokiteltu yritys yli 5 vuotta), sekä Kauppalehden menestyjä yritys kahtena peräkkäisenä vuotena (2018 ja 2019).

Parhain terveisin: Sari, Mikko ja Mika

Annamme talotuotannolle kasvot

Mikko Laaksonen
Työnjohtaja
044 985 9773
Sari Kullanmäki
Toimitusjohtaja
040 086 3373
Mika Luukkainen
Kiinteistökehitys, hall pj.
050 386 8748

Ota yhteyttä

Talotuotantomme koostuu ihmisitä, jotka rakentavat tulevaa kotiasia. Siksi meille on tärkeää, että saat halutessasi vastaukset juuri sinua askarruttaviin kysymyksiin – liittyipä se sitten perustuksiin, tai astianpesukoneen käyttöön opastamiseen. Olemme sinua varten niin rakentamisen aikana-, kuin asunnon valmistuttua – haluamme varmistua siitä että viihdytte kodissanne.

  Nimi
  Sähköposti
  Puhelinnumero
  Viesti
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Asiakkaidensa luottama

  Myymässä tai
  ostamassa asuntoa?

  Jätä yhteydenottopyyntö.
  Autamme sinua mielellämme!